Ποιοι Είμαστε

Το e-shop (www.usedrecords.gr) αυτό αποτελεί την διαδυκτιακή παρουσία του δισκοπωλείου Sonic Boom (Κυψέλη 1995-2012). Η έδρα της επιχείρησης ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΕΡΤΑΚΗΣ βρίσκεται στην οδό Ματρόζου 37 , Μαραθώνας 19007 [Α.Φ.Μ.: 046925665 ΔΟΥ: Παλλήνης] και τα στοιχεία επικοινωνίας είναι τα παρακάτω: email: usedrecordsgr@gmail.com – τηλέφωνα: 2294091500 & 2102201903.

Φυσικό κατάστημα λειτουργεί στη Λεωφόρο Μαραθώνος 53, Νέα Μάκρη 19005. Επειδή το φυσικό κατάστημα δεν φιλοξενεί όλο το στοκ του e-shop, καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας σε περίπτωση που σκοπεύετε να μας επισκευθείτε για κάτι συγκεκριμένο ώστε να φροντίσουμε κατά την επίσκεψη σας οι τίτλοι που επιθυμείτε να είναι διαθέσιμοι.

‘Έχοντας υπάρξει πρωτοπόροι στην ελληνική ηλεκτρονική αγορά δίσκων βινυλίου και CD (το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ήταν το πρώτο του είδους, τέθηκε σε λειτουργία το 2002) εγγυόμαστε απόλυτα την ορθή αξιολόγηση των αντικείμενων, τις ανταγωνιστικές τιμές, την κατάλληλη συσκευασία και τους οικονομικότερους τρόπους αποστολής.

Οι αποστολές των παραγγελιών πραγματοποιούνται με την υπηρεσία courier των ΕΛ.ΤΑ.  Πόρτα- Πόρτα & τη Γενική Ταχυδρομική  και η χρέωση είναι 7.00 ευρώ (αντικαταβολή) ή 4.00 ευρώ (πληρωμή με Paypal, Viva Wallet ή τραπεζική κατάθεση Πειραιώς  – Alpha Bank – Εθνική Τράπεζα).

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή τηλεφωνικές παραγγελίες μπορείτε να μας καλέσετε στα 2294091500 & 2102201903.

*Βρισκόμαστε σε περίοδο εκ νέου κατασκευής του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.Το πέρασμα της ογκώδους βάσης δεδομένων μας σε νεότερη τεχνολογία από αυτή που χρησιμοποιούσαμε μέχρι πρότινος είναι μια διαδικασία που θα διαρκέσει αρκετά.  Παρόλο που ο κύριος όγκος των αντικειμένων βρίσκεται ήδη στην διάθεση σας, αν χρειάζεστε κάποια από τις πληροφορίες που ακόμα λείπουν (track listings & φωτογραφίες) μπορείτε είτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε να χρησιμοποιήσετε την ταυτότητα (Discogs release ID) του αντικειμένου που σας ενδιαφέρει ψάχνοντας με αυτή στην μεγαλύτερη βάση δεδομένων  δισκογραφημένης μουσικής εδώ: Discogs.